Champignons met knoflook en peterselie

20151121_165301

Champignons met knoflook en peterselie. Lekker als voorgerecht, tapas of als sidekick bij een lekker stukje vlees of vis.

Champignons met knoflook en peterselie

Prep Time: 10 minutes

Cook Time: 10 minutes

Total Time: 20 minutes

2 personen

Ingredients

  • Bakje kastanje of witte champignons
  • 4 tenen knoflook geperst
  • handvol gesnipperde peterselie
  • 6 tot 8 eetlepels olijfolie
  • peper en zout

Instructions

  • Wrijf of borstel de champignons schoon.
  • haal de steeltjes eraf en bewaar ze, ze gaan later mee in de ovenschotel.
  • Leg ze op hun rug in een ovenschotel.
  • Meng de olijfolie, peterselie, knoflook, peper en zout in een kom.
  • Verdeel het mengsel over de champignons, in elke champignon circa een theelepel.
  • Voeg de steeltje toe en bak ze in circa 10 minuten gaar in een hete oven van 180 graden.
  • Eet smakelijk!!
  • Please follow and like us:

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *