Kokostaart

IMG_20150815_155047

 

Ik moet je waarschuwen voor deze “Kokostaart”. Hij is gevaarlijk lekker!
Zorg dat je met genoeg mensen bent om hem meteen op te eten.
Als je dat niet doet, zijn de consequenties niet te overzien. Bereid je voor op zware dagen, zolang deze taart in je koelkast verblijft. Het zal je wakker houden en in mijn geval hoorde ik hem ook roepen vanuit de koelkast. Ik heb mijn gezin in veiligheid gebracht en ben de confrontatie aangegaan. Het was heftig maar heb gewonnen!
Maak hem maar als je durft!!

Kokostaart

Prep Time: 30 minutes

Cook Time: 30 minutes

Total Time: 60 minutes

12

Ingredients

  • voor de bodem:
  • 150 gram bloem
  • 80 gram boter
  • 80 gram bruine suiker
  • 1/2 theelepel bakpoeder of baking soda
  • Voor de kokosvulling:
  • 200 gram droge gemalen kokos
  • 175 gram suiker
  • 150 gram zachte boter
  • 40 gram bloem
  • 4 eieren
  • Benodigdheden:
  • Taartvorm van 20 of 23 cm

Instructions

  • Voor de bodem:
  • Meng alle ingrediënten goed door elkaar.
  • Verdeel het deeg als bodem in een taartvorm, zorg voor een opstaande rand van circa 1,5 a 2 cm.
  • Plaats deze minstens 15 minuten in de koelkast en verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Voor kokosvulling:
  • Klop de boter zacht, voeg de suiker, kokos en bloem toe. Meng alles goed door elkaar.
  • Voeg nu één voor één de eieren erbij en meng goed door elkaar.
  • Haal de taartbodem uit de koelkast en giet het kokosbeslag er in.
  • Bak de taart in 20 minuten gaar en goudbruin. Prik met een breinaald of satéstokje in het midden of het kokosdeeg nog nat is. Blijft er nog deeg aanhangen, dan de taart nog 10 minuten bakken.
  • Eet smakelijk!!
  • Please follow and like us:

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *