Mosselen dille kerrie

20150728_173347

 

Met mosselen kan je zoveel lekkers maken. Deze keer wat samengesteld met dille, kerrie en echte boter. Een succes!! Smeer er een paar lekkere boterhammen bij van een mosselbrood. Tegenwoordig heeft elke bakker of super dat wel in zijn assortiment. Frieten kan ook natuurlijk. Maar zo lekker ff soppen in die soep bij de mossels…mmmmm zalig gewoon.
Uiteraard weer een snel gerecht dat binnen 20 minuten op tafel staat.

Mosselen dille kerrie

Prep Time: 15 minutes

Cook Time: 5 minutes

Total Time: 20 minutes

2 personen

Ingredients

  • 2 kilo gewassen mosselen
  • 3 wortelen
  • 1 prei
  • 20 gram verse dille
  • 2 tenen knoflook gesneden
  • 1/4 knolselderie ( geschild)
  • 1 glas witte wijn
  • 1 eetlepel curry/kerrie
  • 1 theelepel gemalen zwarte peper
  • 100 gram boter

Instructions

  • Was en snijd de wortelen en knolselderie in frietvorm en de prei in stukken van 3 cm.
  • Doe de mosselen in een hoge grote pan en voeg alle ingredi├źnten toe.
  • Breng de mosselen op een matig vuur aan de kook, schep ze regelmatig om tot alle schelpen open staan. Serveer ze in een diep bord en vergeet vooral de soep er niet bij te doen.
  • Eet smakelijk!!
  • [Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]
    Please follow and like us:

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *