Pasta Farfalle kip

IMG-20150707-WA0000

 

Vlinders in je buik met Pasta!  
Wat voor pasta zet jij op tafel? Spaghetti, macaroni…tagliatelle…
Of ben jij een echt pasta avonturier, die de diverse soorten al heeft uitgeprobeerd.

In dit gerecht gebruik ik vlinder pasta  “Farfalle” 
Of het anders smaakt? Welnee! Maar het oog wil ook wat en het eet wat makkelijker dan spaghetti. Weer een lekker gezond en snel recept met twee pannen te realiseren.

Pasta Farfalle kip

Prep Time: 15 minutes

Cook Time: 15 minutes

Total Time: 30 minutes

2 personen

Ingredients

  • 400 gram kipfilet in stukjes (biologisch)
  • 200 gram Farfalle pasta
  • 100 gram peultjes of sugarsnaps
  • 1 rode paprika in stukjes
  • 1 bakje kastanje champignons doormidden gesneden
  • 2 geperste tenen knoflook
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels vers gesnipperde korianderblad
  • 2 eetlepels vers gesnipperde peterselie
  • 2 eetlepels vers gesnipperde selderieblad
  • mespuntje cayennepeper
  • 1/2 theelepel nootmuskaat
  • zout en peper naar smaak

Instructions

  • Snijd alle groenten, kipfilet en verse kruiden.
  • Zet een pan met water op het vuur voor de pasta in te koken.
  • Verhit 2 eetlepels olijfolie in een bakpan en roerbak de kip gaar en lichtbruin.
  • Doe dit ook met alle groenten, maar wel apart bakken voor circa 5 minuten.
  • Schep en meng alle gebakken groenten, gebakken kipfilet, de verse en droge kruiden, knoflook peper en zout in een kom om later bij de pasta te doen. Als de pasta gaar is, giet je het water af en druppel er wat olijfolie over. Voeg nu de pasta bij de groenten en kruiden, meng alles goed door elkaar.
  • Eet smakelijk!!
  • [Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

     

     

    Please follow and like us:

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *