Rucola salade met meloen radijs en Roquefort

IMG_20150816_132805

 

Als je van een wat pittigere salade houd, is deze een aanrader. “Rucola salade met meloen, radijs en Roquefort”. 
Pittige rucola sla, radijsjes in combinatie met de Cantaloupe meloen, een gesnipperd lente uitje en gemengd in een vinaigrette van olijfolie, zoete wijnazijn, peper en zout. Dit frisse ensemble en de Roquefort vergezeld met zijn walnoot vriendjes staan te trappelen om jouw smaakpapillen te verrassen.

 

Rucola salade met meloen radijs en Roquefort

Prep Time: 10 minutes

Cook Time: 10 minutes

Total Time: 20 minutes

2 personen

Ingredients

  • 1 zakje van 75 gr rucola sla
  • 10 radijsjes in schijfjes
  • 1/4 cantaloupe meloen in blokjes
  • 1 x lente ui in stukjes
  • 2 eetlepels zoete witte wijnazijn
  • 100 gram Roquefort kaas
  • 20 halve walnoten ( zie de foto)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • peper en zout naar smaak

Instructions

  • Meng de meloen, radijs, lente ui, olijfolie, wijnazijn samen in een kom en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de gewassen rucola sla in 2 borden. Verdeel daarover heen het meloen radijs mengsel. Snijd de Roquefort in tweeën en leg deze op het meloen mengsel.
  • Verdeel de walnoten en klaar!
  • Eet smakelijk!!
  • [Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]
    Please follow and like us:

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *